versterkende Sport en Beweging voor Kinderen

Stichtinf Lige Goals Tiel 042 HR

Wij richten ons op het bevorderen van sport en beweging bij kinderen met deze dienst. Onze activiteiten variëren van gestructureerde sportevenementen en dagbesteding tot meidensport en activiteiten op maat. Wij geven aandacht aan persoonlijke interesses van kinderen en geloven in de versterkende kracht van sport voor persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van de buurt.

De dienst Sport biedt verschillende activiteiten aan:

  • Gymlessen voor onderwijsinstellingen.
  • Gestructureerde sportaanbod voor diverse doelgroepen.
  • Begeleiding in de zorg met sport als middel. 
  • Het bieden van kleinschalige en grootschalige sportevents.
 
Bent u geïnteresseerd als gemeente,  onderwijs, instelling, bedrijf en vereniging?  Neem contact met ons op.

 

Buurtsportcoach Project

Met het project buurtsportcoach willen wij kinderen uit de buurt activeren en hen stimuleren om aan sport en beweging te doen. Door passende materialen en enthousiaste consulenten gaan we de wijk in en bieden we in de middagen na schoolse activiteiten aan.  Ook jongeren die een evenement willen organiseren kunnen bij ons terecht voor ondersteuning als organisatie, materialen en locatiebemiddeling.

Vrouwensport

Bij Obyhelpt zijn we ook toegewijd aan het bieden van een veilige en comfortabele omgeving voor zowel vrouwen als meiden om te sporten. We organiseren ook specifiek sportactiviteiten alleen voor meiden/vrouwen, zodat ze zich op hun gemak kunnen uiten en genieten van de voordelen van sport en beweging. We geloven in het belang van het creëren van een plaats waar meiden zich kunnen ontwikkelen en groeien op sportief gebied. 

Kortom, bij Obyhelpt staan we voor het benutten van de kracht van sport en beweging voor jouw doelstellingen.

Heeft u vragen?

U kunt gemakkelijk in contact komen met ons door op de knop hieronder te drukken.